Centro comercial gran turia Xirivella valencia

MÚSICA A LA FRESCA A GRAN TURIA

Neix Música a la Fresca i amb ella l’espai Turium. Una iniciativa de Gran Turia com a mostra de suport al món de la cultura en temps de crisi sanitària. El centre aposta per música en directe i de qualitat en un entorn segur. Turium és un espai multicultural que fusiona oci i cultura a l’aire lliure.

El projecte va néixer el juliol amb l’orquestra de Xirivella, un concert que va ser molt ben acollit pel públic. Hi van assistir més de 300 persones, i es van complir totes les mesures i protocols de seguretat. “S’ho van passar genial malgrat el distanciament i les mascaretes, la gent tenia ganes d’escoltar música, i a partir d’ací la gent ens va començar a demanar per xarxes quan seria el proper concert”, afirmen fonts de Gran Turia.

Música a la fresca es consolida com un projecte cultural i es converteix en un escenari que acull artistes amb una llarga trajectòria així com artistes emergents que necessiten una empenta per a consolidar-se. A més, l’espai Turium és escenari de companyies de teatre, comissions falleres, associacions, clubs esportius o AMPAS.

Turium fa possible gaudir de la música amb totes les mesures de seguretat i higiene. De fet, Gran Turia ha obtingut el certificat de la companyia SGS. L’acreditació «Disinfection Monitored» prova que es mantenen i realitzen de forma adequada les distintes mesures de protecció, higiene i desinfecció de tots els espais del centre comercial.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER