Centro comercial gran turia Xirivella valencia

ESDEVENIMENT SANIMUSIC A GRAN TURIA

Gran Turia, espai d’esdeveniments. Organitzar un esdeveniment a Gran Turia és possible, el centre compta amb uns 60.000 m2, i cedeix els seus espais tant per a esdeveniments socials com corporatius, amb totes les mesures de seguretat vigents.

En esta última ocasió Gran Turia ha tingut l’honor d’acompanyar a SANIMUSIC, empresa que pertany al grup ATQ QUMYSER, dedicada a la venda de mascaretes per a cantants, músics i d’instruments, a més de tot tipus de desinfectants. Neix amb l’objectiu de generar un sistema de seguretat sanitària en torn al món de la música, donar una resposta immediata a la nova normalitat musical amb un ampli catàleg de productes que garanteixen la seguretat i la desinfecció d’instruments i instal·lacions i que proporcionen, sobre tot, seguretat als músics.

A més SANIMUSIC manté el compromís públic que tots els beneficis d’esta activitat aniran a parar a la nova Fundación Partitura y Territorio, creada a partir de la crisi sanitària i que té com a objectiu principal acompanyar en les seves carreres a joves intèrprets fins a la seva professionalització.

L’empresa va tenir ocasió de realitzar la seua presentació al nostre centre comercial, a la que van assistir-hi entitats públiques, representants, distribuidors i artistes. Durant la presentació dels seus productes van posar a prova la qualitat dels seus productes com es mostra en el vídeo, i demostren que es pot seguir tocant i escoltant la música malgrat portar mascaretes.

Vídeo de presentació >

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER