Centro comercial gran turia Xirivella valencia

CENTRE COMERCIAL GRAN TURIA

Tan gran, tan a prop, tan segur

Gran Turia neix el 1993 com un projecte ambiciós i vanguardista. Compta amb més de 60.000 metres quadrats de moda, complements, oci, restauració, i serveis, equivalent a 98 locals en actiu. També disposa de 11 sales de cinema i un gimnàs de 4.400 m2.

Compta amb una localització excepcional, amb ràpids i còmodes accessos des de qualsevol destinació de València, a través de les avingudes del Cid i Tres Forques així com de les localitats pròximes per la V-30. A més disposa de parking gratuït de 3.600 m2 en exterior i coberta, sobre una extensió de 30.000 m2. I està ben comunicat per transport públic tant per línies d’autobús com de metro.

Ara som més grans, més actius!

Gran Turia és l’espai idoni per a fer compres, restauració i oci per xiquets joves i famílies. Un enclavament on poder descobrir un mon d’oportunitats atractives a costos molt competitius.

A més el centre es consolida com un lloc multicultural en el que gaudir d’experiències úniques, música, teatre, xerrades i altres activitats.

Tot açò d'una forma segura, Gran Turia compta amb el certificat SGS Desinfection Monitored.

Tan gran, tan a prop, tan segur.

Pensem en la teua comoditat i seguretat, per açò posem a la teua disposició una gran varietat de servicis que faciliten i milloren la teua experiència en el nostre centre comercial.

0
locals comercials
0
sales de cinema
0
places de pàrking gratuït