Centro comercial gran turia Xirivella valencia

GRAN TURIA ES CONSOLIDA COM UN ESPAI D’OCI CULTURAL

En temps de pandèmia, el centre comercial Gran Turia aposta per un projecte cultural lliure de Covid-19. El centre s’ha transformat en un espai on les persones poden gaudir de diferents actes culturals com activitats, xerrades, teatre, ball i música, entre d’altres.

El centre comercial ha posat a disposició de col·lectius, associacions i comissions falleres que s’han vist afectades per la crisi i per la cancel·lació dels seus actes, un espai en el que poder tornar a desenvolupar les seues activitats dins de la “nova normalitat”. “Estem apostant per un espai multicultural, en el que ciutandans i els distints col·lectius d’artistes es poden expressar dins d’aquesta nova normalitat, estem encantats de cedir el nostre centre i fer el que més ens agrada, que la gent gaudeixi de l’experiència Gran Turia” José María Ibáñez Rubio, Director de Màrketing i Comunicació.

Les activitats es porten a terme amb totes les mesures de seguretat i protocols d’higiene i desinfecció, separació de 1,5 metres, disposició de gels hidroalcohòlics i l’ús de mascareta obligatòria.

Un exemple de associacions que s’han vist afectades per la crisi sanitària és La Coral del Barri La Llum i el Grup de Danses Ànima i Poble de Xirivella. Les dues associacions tenien prohibits els assajos per manca d’espai i a més per estar federades i no actuar als seus municipis, no poden accedir als ajuts econòmics de la Conselleria.

Així és com Gran Turia ha cedit el seu espai perquè puguin actuar i assajar per a portar a terme la seua actuació anual. Totes dues federacions faran un concert i una coreografia com a agraïment.

El dia 10 d’octubre a les 20:00 hores, a la plaça central del Gran Turia, comptarem amb La Coral del Barri de la Llum amb el seu millor repertori.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER