GRAN TURIA ES CONSOLIDA COM UN ESPAI D’OCI CULTURAL

En temps de pandèmia, el centre comercial Gran Turia aposta per un projecte cultural lliure de Covid-19. El centre s’ha transformat en un espai on les persones poden gaudir de diferents actes culturals com activitats, xerrades, teatre, ball i música, entre d’altres.

El centre comercial ha posat a disposició de col·lectius, associacions i comissions falleres que s’han vist afectades per la crisi i per la cancel·lació dels seus actes, un espai en el que poder tornar a desenvolupar les seues activitats dins de la “nova normalitat”. “Estem apostant per un espai multicultural, en el que ciutandans i els distints col·lectius d’artistes es poden expressar dins d’aquesta nova normalitat, estem encantats de cedir el nostre centre i fer el que més ens agrada, que la gent gaudeixi de l’experiència Gran Turia” José María Ibáñez Rubio, Director de Màrketing i Comunicació.

Les activitats es porten a terme amb totes les mesures de seguretat i protocols d’higiene i desinfecció, separació de 1,5 metres, disposició de gels hidroalcohòlics i l’ús de mascareta obligatòria.

Un exemple de associacions que s’han vist afectades per la crisi sanitària és La Coral del Barri La Llum i el Grup de Danses Ànima i Poble de Xirivella. Les dues associacions tenien prohibits els assajos per manca d’espai i a més per estar federades i no actuar als seus municipis, no poden accedir als ajuts econòmics de la Conselleria.

Així és com Gran Turia ha cedit el seu espai perquè puguin actuar i assajar per a portar a terme la seua actuació anual. Totes dues federacions faran un concert i una coreografia com a agraïment.

El dia 10 d’octubre a les 20:00 hores, a la plaça central del Gran Turia, comptarem amb La Coral del Barri de la Llum amb el seu millor repertori.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER