Centro comercial gran turia Xirivella valencia

I resulta que va tornar a succeir…

Aquest mes seguim amb Gran Túria “Experience”. Tornem amb els esdeveniments més màgics i musicals de #FebreroExperience.

Ens agrada inspirar-vos amb la música, per açò aquest divendres 3, a les 20:00h. a la nostra Plaça Comboi hem preparat per a tots vosaltres un tros de concert amb els increïbles The Wanderers, un grup que aconseguirà que mogueu l’esquelet al ritme de la millor música en directe.

Aprofitant el romanç del mes de febrer, volem donar-vos l’oportunitat d’aconseguir regals per les compres superiors a 20€. Prova sort i aconsegueix el teu premi.

A Gran Túria ens agrada somiar i volem que tots vosaltres també somieu amb tots els luxes, per açò, torna el nostre contacontes favorit. Dissabte 11, redescobreix la fantasia a Gran Túria a les 12:00 h. a la nostra Plaça Central. Aprofita per passejar i gaudir d´un dia en família amb els més petits de la casa.

Com hem dit, aquest mes portem la millor música. Gaudeix amb nosaltres d´un grup de música que et sorprendrà. Dissabte 18 a les 20:00h a Plaça Comboi actuarà Six to fix un grup apassionat per la música d’origen valencià caracteritzat per la barreja d’estils de pop, rock i electrònica. Sabem que no passaran desapercebuts i per açò, no et pots perdre aquest concert.

Arribem al final del nostre #FebreroExperience i amb ell volem portar-vos els misteris ocults a les històries més boges del nostre contacontes, dissabte 25 a les 12:00h, a la nostra Plaça Central.

Gràcies per confiar en Gran Túria.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER