Centro comercial gran turia Xirivella valencia

Gran Turia Go!

El proper dissabte 22 d’abril es durà a terme l’esdeveniment Gran Turia Go!, una celebració per als amants dels còmics i la cultura asiàtica. Aquest esdeveniment reunirà persones importants del món del cosplay, així com artistes i il·lustradors reconeguts.

Gran Túria Go! comptarà amb diverses activitats i atraccions, entre elles, actuacions en viu, concursos de cosplay, tallers d’art i creació i una àmplia varietat de parades de venda de productes relacionats amb els còmics i la cultura asiàtica. A més, podreu gaudir d’un increïble escape room.

Els cosplayer vindran amb els seus millors vestits per fer-se fotos amb tots vosaltres. També hi seran presents artistes i il·lustradors, els quals mostraran els seus treballs i estaran disponibles per signar autògrafs, respondre preguntes i vendre les seves obres.

Aquest esdeveniment serà una oportunitat per compartir i aprendre altres apassionats d’aquest meravellós univers. Gran Túria Go! promet ser una celebració inoblidable plena de diversió i aprenentatge per a tots els assistents. No t’ho perdis!

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER