Centro comercial gran turia Xirivella valencia

Aquest Nadal, tria Gran Túria

Un any més, Gran Túria es vesteix de llum i color per celebrar l’esperat Nadal amb tu. Arriba un mes espectacular, durant el qual anirem atenent les visites d’uns éssers màgics la fama dels quals s’estén per tot el món. Saps de qui parlem? És clar! Des del proper divendres 2 de desembre podràs veure el Pare Noel en companyia del seu Elf, rebent tots els xiquets i xiquetes que vulguin compartir la il·lusió d’aquestes festes. I serà a partir del dia 26 de desembre quan rebrem la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient, que viatgen des de l’Orient llunyà a Gran Túria per conèixer-te i brindar-te l’oportunitat de lliurar la teva carta personalment.

Per a la teva comoditat, hem preparat un calendari de visites amb els dies i l’horari en què el Pare Noel, acompanyat del seu Elf i els Reis d’Orient estaran a la teva disposició a Gran Túria. Per descomptat, podràs venir quantes vegades vulguis! A més, podràs aprofitar la teva visita per fer ús de les nostres instal·lacions, fins i tot dinar o sopar a la nostra zona de restauració per completar la teva experiència.

Com podeu veure, desembre serà un mes fantàstic, ja que també posem en marxa #DiciembreExperiences, amb una programació excepcional, adaptada a tots els públics. Així doncs, comença a organitzar la teva agenda i gaudeix de l’àmplia oferta d’esdeveniments que et proposem perquè no et quedis sense pla ni un dia.

Bon Nadal!

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER