Centro comercial gran turia Xirivella valencia

NOVA SALA DE LACTÀNCIA

Continuem treballant en ser la referència perquè la teva experiència a Gran Túria sigui excel·lent. Sempre pensant en les famílies, incloem tot tipus de serveis i intentem identificar qualsevol necessitat per cobrir-la el més aviat possible. Entenem les necessitats de cadascú i, igual que comptem amb una oferta adaptada per a nens, joves i adults, no podíem oblidar els més petits de la casa.

Per això, avui anunciem la darrera incorporació al conjunt de facilitats del nostre espai: una sala de lactància que ofereix la possibilitat d’atendre les necessitats d’higiene i alimentació de nadons, preservant la intimitat de mares i pares. Un lloc segur i privat per garantir-ne la higiene.

Aquesta nova sala està equipada amb tot allò necessari per a la cura dels nadons. Disposa d’un canviador la mida del qual permet l’acollida tant de nadons acabats de néixer com de nadons de més temps. L’espai compta també amb tot el necessari per poder alimentar còmodament el nadó, des d’una butaca de lactància fins a una cadireta ajustable i un microones per escalfar biberons o potets, a més de mitjans higiènics com un lavabo i assecador de mans.

Aquest Nadal, gaudeix de Gran Túria amb el teu nadó.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER