Centro comercial gran turia Xirivella valencia

Una experiència que il·lusiona.

L’emoció ja desborda en el Centre Comercial Gran Túria amb l’arribada de la *esperadísima pista de bitles de *Ilusiona! Després d’una llarga espera, per fi podem donar la benvinguda a esta emocionant addició que promet ser el punt de trobada perfecta per a la diversió i l’alegria. És un assoliment que celebrem amb entusiasme, confiats que oferirà moments inoblidables a tots els nostres visitants!

L’espera ha valgut la pena, i no podem contindre l’emoció en imaginar els riures i les competències sanes que ompliran cada racó d’esta nova pista de bitles. Amb una àmplia gamma de pistes modernes i servicis de primera qualitat, estem segurs que es convertirà en el lloc favorit per a compartir moments increïbles entre amics i familiars.

Preparen-se per a gaudir de partides plenes d’emoció, música vibrant i l’atmosfera inigualable que només Il·lusiona pot oferir!

Des del Centre Comercial Gran Túria esperem ansiosos que vingueu i gaudiu en primera persona tot el que pot oferir el nostre nou espai d’oci, on donarem pas a esta nova experiència plena de diversió. Estem llestos per a acollir a tots els nostres visitants i veure com la diversió es convertix en l’ingredient principal del seu dia a dia!

T’esperem en Plaza Comboi!

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER