Centro comercial gran turia Xirivella valencia

Operación Triunfo arriba a Gran Turia

Els seguidors de València d’Operación Triunfo tenen motius per a celebrar. El programa ha anunciat que els concursants duran a terme una sessió de signatura de discos a València este cap de setmana. Específicament, tindrà lloc el dissabte 3 de febrer d’11.00 a 14.00 hores en el Centre Comercial Gran Túria, situat en la plaça d’Europa de Xirivella.

Quatre dels concursants ja eliminats de l’edició OT 2023 es traslladaran a Gran Túria Plaza Experience. D’esta manera, el públic valencià tindrà l’oportunitat de conéixer personalment a Violeta, Álvaro Mayo, Omar i Suzete.

T’esperem en Gran Túria Plaza *Experiencie!

Ací et deixem el protocol de la signatura:

· Per a accedir a la signatura serà necessari presentar el CD Operación Triunfo 2023 – El Millor Part 1.
· Cada persona accedirà amb un únic disc. 1 persona, 1 disc.
· Exclusivament se signaran exemplars de l’àlbum Operación Triunfo 2023 – El Millor Part 1. No se signaran un altre tipus de coses (ex. Fotos, Fundes Mòbils, Roba,…)
· Menors de 16 anys poden accedir acompanyats d’un adult a la signatura.
· Les persones amb diversitat funcional tindran prioritat per un accés especificat per l’organització (un sol acompanyant per persona).
· Per a facilitar l’adquisició del producte, s’habilitarà un punt de venda oficial en els espais de les signatures.
· En el moment d’accés a l’escenari per a la signatura, és necessari tindre el llibret ja fora del CD i el mòbil en funció vídeo. No es faran fotos.
· La signatura té un horari de començament i finalització (11.00-14.00), no havent-hi compromís ni responsabilitat a signar a tots els assistents fora de l’horari estipulat una vegada complit. La finalització de la signatura s’avisarà amb el personal de seguretat. Els clients que vulguen continuar realitzant la fila serà responsabilitat seua, no tenint dret a cap reclamació.
· Queda totalment prohibit tornar a posar-se en la cua amb el mateix producte ja signat.
· Tota persona és responsable de la portada o disc depositat en la taula per a ser signat, l’organització no es fa responsable de les portades o discos extraviats durant la signatura.
· L’organització podrà restringir l’accés a la signatura o expulsar de la mateixa a tot aquell que incomplisca qualsevol d’estos requisits o tinga un comportament incívic.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER