Centro comercial gran turia Xirivella valencia

Gran Turia patrocinador del Club Balonmano Mislata Valencia

Un Compromís inquebrantable: Gran Túria i el Club Handbol Mislata

L´esport és un vehicle poderós per unir comunitats, fomentar la salut i nodrir l´esperit competitiu. En aquest sentit, Gran Turia Plaza Experience s’enorgulleix d’haver estat un fidel patrocinador del Club Handbol Mislata durant les temporades 2021-22 i 2022-23. Durant aquest temps, hem estat testimonis d’un viatge emocionant i ple d’èxits que ha deixat una marca inesborrable a l’esport autonòmic valencià.

Consolidant una Excel·lència Insuperable

El Club Handbol Mislata ha consolidat la seua immillorable posició en el panorama esportiu valencià. La temporada passada, el club es va coronar com a campió autonòmic en les categories infantil i cadet a la Comunitat Valenciana, un èxit que parla del compromís i la dedicació dels seus joves talents.

Però la història no s’acaba aquí. Aquest equip extraordinari va aconseguir un tercer lloc al campionat nacional, competint amb gegants com el FC Barcelona i el BM Granollers. Aquestes gestes no només són un motiu de celebració per al club Mislata, sinó també per a tota la Comunitat Valenciana.

Forjant el Futur de l’Handbol Espanyol

El Club Handbol Mislata no només es dedica a guanyar trofeus; també es dedica a la formació i el desenvolupament de joves atletes. A les categories cadet i juvenil, diversos jugadors van tenir l’oportunitat de debutar amb la Selecció Espanyola, un testimoni del talent que floreix a les seves files.

Mantenint-se Ferm a Primera Nacional

El primer equip del Club Handbol Mislata ha mantingut la seva posició a la categoria de Primera Nacional. Això no és només una fita en si mateixa, sinó també un testimoni de la consistència i el compromís de l’equip amb l’excel·lència esportiva.

Un Futur Brillant a l’Horitzó

Mentre ens acostem a la temporada 2023-24, Gran Turia Plaza Experience continua confiant en la bona feina i la constant projecció del Club Handbol Mislata. Estem emocionats pel que ofereix el futur i ansiosos per ser part d’un viatge esportiu encara més emocionant.

En resum, la col·laboració entre Gran Turia Plaza Experience i el Club Handbol Mislata no és només una aliança empresarial, sinó un compromís compartit amb el creixement de l’esport, la comunitat i la formació de joves talents. Junts, construïm un futur més brillant per a l’handbol valencià i espanyol. Som-hi Mislata!

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER