Centro comercial gran turia Xirivella valencia

El nou CC Gran Túria arrenca setembre amb una àmplia programació cultural

  • Septiembre Experiences omple de diversió el calendari de gratuïts a Gran Túria.
  • La música de Lara Taylor i Manu Lafäm sonarà a la Plaça Experience

Dijous, 1 de setembre de 2022. El recentment reformat Centre Comercial Gran Túria inicia al setembre un ambiciós programa cultural. L’espai acollirà diferents esdeveniments musicals, teatres infantils, monòlegs i molt més, totalment gratuïts, mitjançant https://www.fourvenues.com/es/gran-turia

La proposta, Septiembre Experiences, està dirigida a tots els públics i se celebrarà del 9 al 30 de setembre i farà un recorregut des de la música pròpia dels 80 i 90 fins als millors estils actuals. Així mateix, comptarà amb espectacles teatrals i musicals per gaudir en família, a més de monòlegs i fins i tot experiències esportives.

El tret de sortida el donaran divendres 9 Los Guapos, un grup que interpretarà grans èxits dotats d’un caràcter i estil únics. L’experiència continua el dissabte 10 amb la coneguda obra d’El Petit Príncep, una vesprada de fantasia per gaudir en família.

Dijous 15 serà el torn de Jorge Benavent i el seu humor per a tots els públics, assegurant el gaudi de tots els assistents. L’endemà, pujaran a l’escenari dos talents valencians que estan arrasant amb la seva original proposta musical, que recull estils emergents coneguts com a hyperpop i pop-punk. Ciberchico i Carlo Frío, tots dos integrants del col·lectiu Tóxic Pop, sonaran a Plaza Experience, el divendres 16 de setembre.

El millor dels 80 i 90 arriba divendres 23 amb Cod Routers, un grup també local, format per quatre músics que faran recordar aquelles cançons que van marcar una època a la festa valenciana. Dissabte 24 del matí toca ballar al ritme de Zumba durant una sessió de 90 minuts dirigida per professionals de l’estil, deixant llest el cos per gaudir d’una vesprada en família amb Dani Miquel, artista valencià que farà volar la imaginació dels més petits.

Este mes d’experiències finalitza amb un monòleg que despertarà el detectiu que portem dins el proper dijous 29 amb el passi “Sabem qui és l’assassí” i amb la música de Lara Taylor i Manu Lafäm, que tancaran el calendari divendres 30 fent vibrar a tots els assistents.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER