Local:

LG01

Ubicació:

Planta Baja

Telèfon:

960042641

Horaris:

Dilluns-Dijous:    16:00 - 00:00

Divendres:   16:00 - 01:00

Dissabte:   12:00 - 01:00

Diumenge:   12:00 - 00:00

 

illusiona

Descobrix l’emoció en Ilusiona Gran Turia! Com un dels destacats centres d’oci familiar del grup Il·lusiona, ens enorgullix oferir-te una experiència inigualable plena de diversió i entreteniment. Amb més de 4600m2 d’instal·lacions, ens hem convertit en el destí perfecte per a gaudir en família, amb amics o en parella.

En les nostres àmplies instal·lacions, trobaràs 16 pistes de bowling professionals equipades amb impressionants pantalles de leds immersives. T’imagines l’emoció de llançar la bola i veure-la rodar en un entorn visualment impressionant? A més, comptem amb una zona infantil de més de 1000m2, dissenyada com un gran parc i sales d’aniversaris totalment tematizats. On els més xicotets podran gaudir d’una varietat d’activitats emocionants. Des d’una gran piscina de boles fins a una pista americana, tobogans, pista de tricicles i molt més, assegurem que els xiquets es divertisquen al màxim.

Però això no és tot. En Ilusiona Gran Turia, també oferim una zona de Laser Tag i Mini golf interactiu, on podràs posar a prova les teues habilitats i gaudir de desafiaments emocionants en un entorn immersiu. A més, comptem amb la botiga Magical Store, que oferix una àmplia selecció de regals nous i originals. Sabies que pots canviar estos regals utilitzant la targeta de fidelització del nostre Club Il·lusiona? El nostre club compta amb més de 250,000 socis, els qui gaudixen de grans avantatges i beneficis exclusius.

Si eres un amant dels jocs d’última generació, t’encantarà el nostre espai amb màquines arcade, redemption i esportives d’avantguarda. També estem constantment agregant novetats en realitat virtual per a oferir-te experiències encara més immersives. En Ilusiona Gran Turia, estem redefinint el concepte d’oci, on el lema és “Play better, Play together”.

I per descomptat, pensem en la teua comoditat. Comptem amb un acollidor espai de gelateria/cafeteria on podràs gaudir d’una àmplia varietat de productes dolços i salats mentres compartixes moments especials amb els teus sers estimats.

Però la nostra oferta va més enllà de la diversió. En Ilusiona Gran Turia, també oferim servicis com a celebracions d’aniversaris infantils i esdeveniments empresarials, incloent-hi activitats de teambuilding. Volem assegurar-nos que cada visita siga una experiència completa i memorable per a tota la família.

No esperes més i veuen a descobrir el món de diversió que t’espera en Ilusiona Gran Turia.

Et garantim que quedaràs encantat!

 

Reserva ací: https://ilusiona.com/granturia/reserva-online