Centro comercial gran turia Xirivella valencia

JO VAIG AL CINEMA

“YO VOY AL CINE” quatre dies de cinema per gaudir de les pel·lícules a un preu especial

  • Cines ABC Gran Turia llancen una invitació als espectadors per gaudir de la cartellera durant quatre dies a 3,50€ per entrada.
  • El sector vol reivindicar que els cinemes són un lloc segur.

Després d’uns mesos d’estiu que han deixat les millors dades de taquilla, els cinemes reprenen la campanya “Yo voy al cine” amb un esdeveniment únic: quatre dies de cinema, del 27 al 30 de setembre, a un preu especial de 3,50 € per entrada.

Amb aquesta campanya, el sector vol agrair a tots els espectadors que ja han tornat a gaudir de les pel·lícules a la pantalla gran, fomentar l’assistència a sales de cinema dels que no han tornat, i per últim, reivindicar la seguretat dels cinemes com a espais culturals segurs.

Per participar en aquesta acció, els espectadors podran comprar directament les entrades el diumenge 26 de setembre exclusivament per internet, tant a les webs dels cinemes com a les webs tradicionals de venda d’entrades i a partir del dilluns 27 tant per internet com a la taquilla dels cinemes.

Durant aquests quatre dies, els espectadors podran gaudir, entre d’altres, de pel·lícules com: “¡A todo tren! Destino Asturias”, “Blue Bayou”, “Candyman”, “Con quién viajas”, “Cuestión de sangre”, “Cry Macho”, “D´artacán y los tres mosqueperros”, “Dune”, “El bebé jefazo: Negocios de familia”, “Fast & Furious 9”, “Free guy”, “García y García”, “Ice Road”, “Jungle cruise”, “La patrulla canina-La película”, “La purga infinita”, “Las consecuencias”, “Lazos”, “Maixabel”, “Maligno”, “Nora”, “No respires 2”, “Operación Camarón”, “Preparativos para estar juntos un periodo de tiempo desconocido”, “Quién es quién”, “Respect”, “Shang-Chi y la leyenda de los diez anillos”, “Siempre contigo”, “Tiempo” y “Viuda negra”.

Les sales de cinema són un lloc segur.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER