Centro comercial gran turia Xirivella valencia

CONTINUEN LES EXPERIÈNCIES A GRAN TURIA!!

Les experiències a Gran Túria continuen amb #OctubreExperiences.

Un nou calendari d´esdeveniments omplirà Plaza Experience durant les properes setmanes d’octubre, amb una àmplia varietat d’espectacles per a tots els gustos i edats.

OctubreExperiences se celebrarà de l’1 al 31 d’octubre amb una proposta molt variada, des de concerts, esdeveniments teatrals i monòlegs fins a exhibicions d’acrobàcies amb motocicleta que ens deixaran a tots sense alè. A més, aquest mes arriba Halloween! i la celebració conformarà el colofó ​​d’aquest mes d’experiències.

L’espectacle comença el proper dissabte 1 d’octubre, obrint la boca amb una sessió de contacontes per gaudir en família. La marxa continua la setmana següent amb un dijous de monòlegs en companyia del carismàtic Luisma García, que ens farà evadir-nos de la realitat per uns instants. La Banda del Pop marcarà el ritme el divendres 7 a les 20:00 i diumenge ens espera un matí de Stunt amb el pilot especialista Emilio Zamora i el seu sensacional xou d’acrobàcies als comandaments del seu Ducati.

Una altra onada de rialles arriba el divendres 14 amb la desimboltura de Darío Piera i el dissabte 15 amb El Buen Capitán Pirata a la sessió de contacontes de les 18:00h; un pla perfecte per a tota la família. Però en tenim més… el dijous 20 ens visitaran David Cabezas, Lady Tabú i Luisma García, que ens faran esclatar en riallades amb les seves absurdes ocurrències, seguint dissabte amb els Contes de Gianny en una passada especial de contacontes i marionetes. Diumenge queda reservat per celebrar un esdeveniment animal destinat a reforçar els vincles entre persones i animals i fomentar l’adopció de gossos i gats a València.

Octubre Experiences conclourà amb una fira esgarrifosa de Halloween, que des del 27 fins al 31 s’instal·larà a Gran Túria, oferint espectacles i passatges del terror des de les 17:00h amb interpretacions d’actors i actrius; un epíleg fantàstic per acomiadar aquest emocionant cicle d’experiències.

SUBSCRIU-TE A LA NOSTRA NEWSLETTER