Local:

Parking Superficie

Ubicació:

Planta Alta

Telèfon:

963 836 122

Horaris:

Dilluns a dissabte
de 8:30 a 21:00h

FEUVERT

L’autocentre FEU VERT està compost per una botiga amb milers de recanvis i accessoris i un taller de muntatge, que ens ofereix la millor solució per a la cura del nostre cotxe.

Amb o sense cita prèvia, podem visitar FEU VERT i els seus professionals ens ajudaran a triar sempre la solució que més ens convinga per al manteniment o els accessoris que millor s’adaptin a l’ús que li donem al cotxe.

Els seus més de 40 anys de servei, més de 6.000 professionals i més de 400 autocentres a Europa ens garanteixen un treball ben fet, de confiança, i amb recanvis de la mateixa qualitat que en un concessionari oficial, sigui quin sigui el nostre cotxe. Tot açò amb el màxim respecte a l’entorn.

I a l’ésser una companyia tan gran, aconsegueixen preus de compra molt avantatjosos amb grans descomptes que repercuteixen als seus clients aconseguint bons estalvis en el manteniment del nostre cotxe.

Encara hi ha més avantatges: podrem aprofitar-nos del seu ampli horari, oberts 12 hores diàries de dilluns a dissabte, i de la possibilitat d’acudir amb o sense cita prèvia, com més ens convingui. Podrem aprofitar el temps per a les nostres compres al centre comercial mentre s’ocupen del nostre cotxe, gaudirem de la seva garantia d’entre 2 i 5 anys i de l’organització dels seus tallers que ens permeten estalviar temps d’espera, sempre amb un treball ben fet.

I si necessitem finançament per a les nostres compres, la resoldrem ràpidament: 3 mesos sense interessos ni comissions.

No hi ha dubte: l’autocentre Feu Vert és la solució definitiva per a la cura del nostre cotxe. Recorda: hi ha un autocentre FEU VERT al nostre servei al Centre Comercial Gran Túria. Tel: 96 383 61 22